– TheaterTop –

De producent van aanstormend theater talent!

Het Project

De start van productiebedrijf TheaterTop

In de zomer van 2010 heb ik het theaterproductie bedrijf TheaterTop gestart samen met vriend, collega en klasgenoot Gijs Hopmans.

De mogelijkheid deed zich voor dat Leo Pot, algemeen directeur van Theaters Tilburg, wist dat we buiten de bijbaan die we bij het theater hebben, Communicatie IEMES studeren. Hij signaleerde de laatste jaren een bepaalde trend waar hij ons als duo de mogelijkheid wilden bieden, om op in te springen.

Het was hem opgevallen dat studenten aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten(FHK), de academie die letterlijk naast het theater ligt, moeizaam aan het werk komen nadat zij zijn afgestudeerd. De banen liggen niet voor het oprapen op het moment dat je met je diploma de school uitstapt. Een juiste combinatie van geluk, hét moment en talent, zijn de sleutel tot het doorbreken tot de absolute theatertop. Hierbij in ogenschouw genomen dat de onderlinge concurrentie groot is, voor een relatief klein werkveld.

Daarnaast werd door Leo de samenwerking tussen Theaters Tilburg en de FHK erg summier gevonden. Een constatering die terecht was, maar ook opvallend. Te meer omdat deze twee instanties praktisch in hetzelfde gebouw zitten.

Het probleem werd vervolgens nogmaals bevestigd toen er vele studenten reageerden op de aanbieding die wij als TheaterTop samen met Theaters Tilburg en de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, hen deden: We bieden de talenten van de Fontys de mogelijkheid om zich aan een breed publiek te laten zien middels een compilatievoorstelling in de grote zaal van Theaters Tilburg. Doel; het creëren van een  springplank, die de sprong richting de absolute theatertop hopelijk doet vergemakkelijken.

Fast Facts

Opdrachtgever:
TheaterTop

Locatie:
Theaters Tilburg

Aantal bezoekers:
500

Werkzaamheden:
Promotie(ontwerp), Event productie, Financiële planning,

Website:
www.theatertop.nl
[ontwerp door Size-M]

Facebook:
TheaterTop
[content ontwerp door Size-M]

Foto’s

Video’s

Promo audities

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.