– Sikta –

Het ultieme inschrijfsysteem voor sportevenementen

Het Project

Sikta is een gloednieuw inschrijfsysteem wat ontwikkeld is door en voor sportevenementen. Sikta is het succesvolle gevolg van een samenwerking tussen internetbedrijf RenemaX, evenementenbureau Mauri en Size M. Door deze samenwerking is het inschrijfsyteem doorspekt van alle ervaringen die we hebben opgedaan bij het organiseren van (sport-)evenementen enerzijds en de toepassing van online marketing anderzijds. Een gouden combinatie waar organisatoren van sportevenementen nu gebruik van kunnen maken.

Maak binnen een dag een formulier aan voor jouw evenement wat de uitstraling krijgt van jouw eigen huisstijl, een modern uiterlijk heeft, mobile responsive en ook nog eens heel eenvoudig is. Sikta is in principe gratis in gebruik, we rekenen enkel €0,99 per inschrijving. Je hebt als organisator de keus om deze kosten gewoon in de ticketprijs voor je evenement op te nemen, of als servicekosten te vermelden bij het afrekenen.

Voor deelnemers die zich hebben ingeschreven voor een evenement dat aangeboden is via het Sikta-systeem is er een dashboard ontwikkeld. Hier kunnen deelnemers hun aangekochte tickets inzien, uitprinten en eventueel nog verzoeken indienen bij de organisator.

Het doel van Sikta is om een platform te maken waar uitslagen, foto’s, events en inschrijfformulieren bij elkaar komen.

Fast Facts

Opdrachtgever:
Samenwerking tussen Renemax, Mauri en Size M.

Locatie:
Tilburg

Aantal gebruikers van het systeem:
3846 per evenement

Operationeel sinds:
november 2015

Werkzaamheden Size M:
Initiatiefnemer, conceptontwikkeling, verkoop

Website:
www.sikta.nl

Betaalmogelijkheden ondersteund via Sikta: 

  • Paypal
  • iDeal
  • Creditcard
  • Mr Cash

Foto’s

Video’s

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.