– Ondernemerschap –

Opleiding Fontys Hogescholen

Het Project

Minor ondernemerschap plus

In navolging van de opstart van het bedrijf TheaterTop heb ik vervolgens tijdens mijn opleiding gekozen voor de minor Ondernemerschap Plus. De ‘plus-gradatie’ bij deze minor staat voor het feit dat er tijdens de lessenreeks dieper ingegaan wordt op alle verschillende aspecten van een onderneming en je deze vervolgens toepast op je eigen idee. Je mocht deze gradatie ook alleen maar volgen wanneer je met je eigen opleiding al marketing- en communicatievakken had gevolgd.

Zodoende was er meer tijd voor zaken als financiën en strategie, Iets wat mijn onderneming absoluut ten goede kwam. Tevens kon ik tijdens het volgen van deze minor twee vliegen in een klap slaan, want ik kon hetgeen ik leerde direct in praktijk brengen.

De minor heb ik ruim voldoende afgerond waardoor ik ook het ‘certificaat ondernemerschap’ heb ontvangen.

Naar aanleiding van de minor hebben we met onze onderneming ook besloten om de inschrijving bij de Kamer van Koophandel te veranderen. In het eerste jaar hebben we ons ingeschreven als TheaterTop V.O.F. maar dit hebben we sinds 1 januari 2012 veranderd in Hopmans & van Liere V.O.F..
Ik heb met dit bedrijf de ambitie om op verschillende vlakken binnen de wereld van entertainment op het gebied van productie en organisatie van publieksevenementen en kunstprojecten door te breken. Deze naamswijziging is zodoende een onderdeel van de verschillende toekomstplannen.

Fast Facts

Opleiding:
Minor Ondernemerschap Fontys Hogescholen

Locatie:
Eindhoven

Duur:
6 maanden

Werkzaamheden:
Financiële planning, Realisatie businessplan

Certificaat:
Download hier

Foto’s

Video’s

Most Recent Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.