– Mashed Potato –

Expect the Unexpected

Het Project

In samenwerking met evenementenbureau Mauri uit Tilburg is er gewerkt aan een nieuw mash-up-evenement. In het Brabantse Oisterwijk zat men te wachten op een ongewone feestavond waar men niet alleen naar een band zou luisteren, maar men moest verrast worden door vele verschillende performances. Het resultaat luistert naar de naam ‘Mashed Potato’ en de eerste editie vond plaats in het najaar van 2012 in De Leerfabriek in Oisterwijk.

Tijdens deze avond komen er performings artists voorbij zoals breakdancers, chinese paaldansers, circusartiesten, magicians en een vuurperformance. Deze acts vinden op verschillende plaatsen tijdens het evenementen plaatst en mixen zich live met de muziek en het publiek. Als afsluiting van de avond speelt een spetterende mash-up band ( Memphis Maniacs, The Dirty Daddies) het dak eraf met hun overtuigend uitgevoerde live mash-ups em medleys van hits uit zeer uiteenlopende muziekgenres.

Tijdens dit evenement doe ik de live productie in het algemeen en de productie van de performing artists in het bijzonder. Daarnaast ontwerp ik de promotie uitingen en diverse communicatie activiteiten om zo snel mogelijk voor een uitverkocht evenement te zorgen.

Een evenement wat een jaarlijks vervolg krijgt in De Leerfabriek en wat zich mogelijk uit gaat breiden richting andere steden.

Fast Facts

Opdrachtgever:
Mashed Potato

Locatie:
Leerfabriek Oisterwijk

Aantal bezoekers:
1000

Aantal edities gerealiseerd:
3 (2012,2013,2014)

Werkzaamheden:
Promotie(ontwerp), Event productie

Website:
www.mashedpotato.nl
[ontwerp door Size-M]

Facebook:
Mashed Potato
[content ontwerp door Size-M]

Foto’s

Video’s

2014 edition

2012 edition

2013 edition

Visuals

Related Projects
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.